bookmark 15 shows style15 cities date_range 7 December 2021 - 21 December 2021

ÄNGLARNAS TID - MAGNUS CARLSSON

Änglarnas Tid - Magnus Carlsson (info om covid-pass nedan)

 

Han har upprepade gånger getts epitetet ”Kungen av jul” i media. Efter ett års uppehåll är det nu åter dags för Magnus Carlsson att ge sig ut på en rikstäckande turné med sin omåttligt populära julkonsert ”Änglarnas Tid” som år efter år spelats för fulla hus både i Sverige och utomlands. När en av landets mest folkkära artister gör sig redo för julturné gör han det med besked: handplockade musiker ramar in kvällen som bjuder på allt från klassiska till moderna jullåtar. Grunden i konserterna är dock alltid ett axplock från hans fem toppsäljande julalbum. Under årets turné bjuds även på helt nyskriven julmusik. Arrangör är PJP AB.

 

Då i princip alla kommande föreställningar av årets upplaga av Änglarnas Tid är fullsatta kommer vaccinationsbevis tillämpas för tillträde. Allt enligt regeringsbeslut. Undantaget är personer under 18 år (behöver kunna styrkas) samt personer som på medicinsk grund avråds att vaccinera sig (intyg krävs). För alla andra besökare krävs giltigt vaccinationsbevis samt legitimation. Observera att vaccinationskort ej gäller som vaccinationsbevis enligt gällande direktiv. Mer information om gällande regler hittar du hos e-hälsomyndigheten på länken nedan:

 

https://www.ehalsomyndigheten.se/tjanster/covidbevis/svar-pa-vanliga-fragor-om-covidbevis/

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information