bookmark 1 show style1 City date_range 18 October 2021

Filip Jers Quartet

Konserten är MÅNDAGEN 18/10 kl 19
Var alltid beredd att visa medlemskort i entrén vid konserterna om du köpt medlemsbiljett.


Filip Jers Quartet är ett unikum på den svenska musikscenen. En jazzkvartett med munspel i spetsen skapar en exklusiv ljudbild där gruppen har ett samspel som både förtrollar och berör. I denna konsert kommer vi att få ta del av kvartettens senaste repertoar som består av nyskapande tolkningar av klassiska musikstycken. Filip Jers Quartet satsar framåt genom att gå tillbaka i musikhistorien och tolka musik av bland annat Frédéric Chopin, Camille Saint-Saëns, Pjotr Tjajkovskij och Johannes Brahms.

Priser och utmärkelser har regnat över gruppen de senaste åren. År 2014 vann gruppen utmärkelsen ”Best Group” vid European Jazz Competition i Holland, år 2015 ”Årets Album Folkmusik” vid Manifestgalan och 2016 fick Filip Jers utmärkelsen ”Jazzkatten – Årets Musiker” av Sveriges Radio.


Filip Jers, munspel
Henrik Hallberg, gitarr
Vilhelm Bromander, kontrabas
Wille Alin, trummorNortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information