bookmark 1 show style1 City date_range 10 October 2021

Hyllningskonsert till Christina Nilsson

I denna hyllningskonsert till operastjärnan Christina Nilsson under minnesåret 2021 kommer ni att få lyssna till ett urval av Sveriges främsta operasångare. På scenen finns även kammarorkester Musica Vitae samt Bénédicte Haid vid flygeln. Tillsammans kommer de att framföra de mest älskade operaarior ur: La Bohème, Faust, Lakmé, Trollflöjten, Turandot, Tosca, Hamlet, Rigoletto, la Traviata, Nabucco med flera. Äntligen kommer vi att få uppleva musiken live som vi har saknat så mycket!


Viktig info: P g a det fortsatta rådande pandemiläge med restriktioner så säljs denna konsert med onumrerade platser. Allt för att säkerställa rätt avstånd och att vi snabbt kan anpassa oss till de restriktioner som kommer gälla vid konserten 10/10. Vi kommer ha extra personal på plats i Växjö Konserthus som kommer vara publiken behjälplig.

UPPDATERING: 29/9 släppsrestriktioner och vi släpper mer platser.

 

Medverkande

Sopraner: Kerstin Avemo, Lisa Larsson, Malin Hartelius, Jeanette Köhn

Mezzosopran: Ann Hallenberg

Alt: Maria Sanner

Tenor: Markus Pettersson

Barytänger: Johan Wållberg, Pär Nilsén

Musica Vitae

Bénédicte Haid – piano

 

Arrangör: Christina Nilsson Sällskapet och Växjö Konsertförening i samarbete med Musica Vitae och Musik i Syd.

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information