bookmark 0 shows style1 City date_range Inga föreställningar

Entré Tykarpsgrottans julmarknad 4/12

Upplev en fantastisk och ovanlig julmarknad tolv meter under jord!  Bland Tykarpsgrottans pelarsalar och underjordiska gångar finner ni utställare som erbjuder mathantverk och vackra alster. Här kan ni fylla på julens skafferi, inhandla personliga julklappar och värma er med välsmakande glögg. I gruvan kan barnen även träffa tomten och lämna sin önskelista.

 

Ovan jord, både inomhus och utomhus, hittar ni utställare som erbjuder vackert hantverk och läckra godsaker. Kurrar magen kan mattältet och caféet erbjuda något gott som stillar hungern. 

 

BOKNINGSINFORMATION

Antalet besökare till julmarknaden är begränsat för att undvika trängsel. Vid bokning väljer ni tid för insläpp på marknadsområdet ovan och under jord.

Biljetten är endast giltig aktuellt datum samt aktuell insläppstid. 

Serviceavgift tillkommer med 10 kr/biljett. 

Tänk på att även lösa biljetter till barn (0-3år). Har ni ej löst biljett till ert barn (0–3 år) nekas barn samt medföljande vuxen tillträde till gruvan om max antal besökare/timme uppnås. I sådant fall återlöses ej köpta biljetter. 

För återbetalning av biljetter, se Nortics bokningsvillkor och avbeställningsförsäkran för vidare information. 

Om evenemanget ställs in på grund av COVID 19 återbetalas biljetterna, dock ej serviceavgiften.

 

Det är kallt i gruvan +8°c. Oömma, varma skor och kläder rekommenderas.

Rullstolar, rullatorer och barnvagnar kan inte tas med under jord. 

Hundar får ej vistas i gruvan eller inomhus. 

Ingång till gruvan sker via en trappa bestående av 20 trappsteg. Utgång sker genom en servicetunnel med 14 graders lutning. Golvet i gruvan är något sluttande. Belysningen nere i gruvan kan upplevas som dunkel om man har nedsatt syn. 

Flertalet försäljare ovan och under jord accepterar kort eller swishbetalning utöver kontanter. 

Det finns ingen möjlighet till kontantuttag på marknadsområdet. 

 

COVID 19

Tykarpsgrottan följer FHMs rekommendationer, det innebär att det kan komma att krävas Covidpass för att besöka marknaden. Tykarpsgrottan uppmanar gäster som har influensaliknande symptom att stanna hemma. Upplever vi att en gäst hostar eller uppvisar något annat influensaliknande symptom kommer hen att ombedjas lämna anläggningen.

Handsprit finns utplacerat ovan och under jord.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information