bookmark 1 show style1 City date_range 12 February 2022

Standupkväll på Live!

Live! på Älmhult handelsplats tar nu standupvärlden till en ny nivå!


I samarbete med Scenliv i Osby presenterar vi standupeliten under en magisk kväll med barservering, standup och mingel med musik från DJ efter showen!


Några  av de absolut mest publikdragande och roligaste komikerna i Sverige kommer till Älmhult. Dessutom två stycken nykomlingar inom komikervärlden som inom kort slår Sverige med häpnad. Kort sagt bjuder kvällen på över två timmars asgarv under ledning av de lokala komikerna Jessica Persson och Lars Magnusson.


Live! utlovar en riktigt rolig kväll och IKEA Hotell kommer att stå i baren och erbjuda barmeny med fulla rättigheter samt en enklare matmeny.


Biljettpris: 695 kr. Observera att tredje sektion är läktarplatser!
Barservering från kl 18.30.
Showtime kl 20.00 - 22.30 därefter DJ och mingel till kl 01.00. 


Åldersgräns: från 18 år. Personer mellan 13-18 år får komma in på Standupkvällen i målsmans sällskap.


Om evenemanget blir inställt av arrangören på grund av Covid-19 så kommer arrangören att betala tillbaka biljettpriset till köparen.


Vi följer myndigheternas riktlinjer och kommer kontinuerligt uppdatera information gällande evenemang. Vi kikar på ett nytt datum till Standupkvällen så håll utkik på vår digitala kanaler, @livealmhult eller almhultshandelsplats.se. Biljettköpare kommer även få information via mejl vid uppdateringar av evenemanget

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information