bookmark 1 show style1 City date_range 22 July 2021

Rymdreservatet 2021

I Smålands skogar har människor under flera decennium möts för att dansa, festa och sjunga under sommarens varmaste dagar. Rymdreservatet har fått en STOR plats i våra hjärtan!

Nu öppnar vi upp Rymdreservatet med en NY festival för en jädrans folkfest!

Tillsammans med drivna själar bygger vi upp Rymdreservatet med fokus på campingfesten där vi får ta del av vad 10 fantastiska arrangörer och kollektiv från hela landet har att erbjuda. Hela campingen blir därmed en festival där det är PARTY dygnet runt!


_____________________________________________________________________________________________________

 

 

Festivalområdet öppnas upp Torsdag 22 Juli kl.14:00 och stänger Söndag 25 Juli kl.12:00
18+

Festivalbiljett (1 camping + 1 armband) 3-dagar 795kr

Husvagnsbiljett (1 husvagn + 1 armband) 3-dagar 1295kr

 

CAMPS

Våra arrangörer kommer boka DJs, artister och skapa olika aktiviteter. Arrangörerna kommer droppa artister och innehåll löpande, allas schema kommer finnas i vår festivalapp när det närmar sig.


- INDIE - POP - HOUSE - TECHNO - QUEER - HIPHOP / RNB - PSYKROCK - DANSPUNK - EDM -

 

 

Camps, artister och mer information om Rymdreservatet 2021 börjar släppas löpande på vår hemsida och i vårt facebook evenemang i slutet av Augusti 2020.

 

UFO:T
Våran festivalscen UFO:T (tidigare kojan) kommer att vara öppen en stor del av dygnets alla timmar. Där kommer vi bjuda på det bästa från underground-sverige, temafester och även mer bekanta namn.


BAREN
I baren kommer det vara full rulle med dagsfest, karaoke, live-podd och quiz under bar himmel. Där kan du avnjuta kall öl och cider tillverkad på festivalområdet av Emmaboda Bryggeri. 

 

 

Alla ni som köpt biljett till Rymreservatet 2020 och väljer att behålla den till nästa års festival blir hedersgäster på premiären för Rymdreservatet och får därmed ett specialdesignat festivalband och en oförglömlig ölprovning på Emmaboda Bryggeri.

 

 

Rymdreservatet.com

 

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information