bookmark 1 show style1 City date_range 28 January 2022

En förtrollad skattjakt Alvesta

Årers roligaste dag! En magisk aktivitet för HELA familjen med skattjakt, Tobbes nya show på teatern och sist trolleriskola! Läs HÄR vad publiken tycker och HÄR vad recensionen säger.

 

Ta med vänner, familj och ha en ROLIG eftermiddag allihopa, alla får skratta! 

 

Fri OMbokning vid sjukdom (maila oss då så löser vi det om det går)

 

Enligt lag tillämpar vi covidpass (tar en minut att ladda ner!) som gör våra evenemang säkrare, från den 1/12 och tillsvidare. Giltigt bevis samt ID skall uppvisas av vuxna över 18 år vid entrén. Så fort reglerna tillåter tar vi bort det givetvis. 😍

Så här går det till:

 

Först går ni själva i familjen/sällskapet en skattjakt/virituell tipsrunda, allt sker i er smartphone, inga appar att ladda ner,  på ca 1-1,2 km, ca 30 min promenad som man kan gå/cykla innan med teatern/lokalen som sista anhalt och “skatt”, MYCKET uppskattat! 

 

När alla är på plats på utsatt tid kör Tobbe Trollkarl en väldigt exklusiv, nyskapad familjeshow för en mindre publik (vi fyller inte upp teatern!)

 

Räkna med att skattjakt plus show och trolleriskola tar minst två timmar. Endast showen är ca 50 min.

  

Efter showen lär Tobbe ut ett enkelt trick man kan göra hemma samt finns möjligheten att köpa trollerilådor för 100kr/st. Givetvis får man ta kort med Tobbe på tryggt avstånd utomhus. Foto och ev köp av låda sker utomhus oavsett väder för att förhindra köer och trängsel. 

 

Roligast för barn mellan 3-99 år, men allra bäst för 4-9 år. ;o) Barn under två går gratis i målsmans knä.

 

All info finns på www.tobbetrollkarl.com/skattjakt

  

Maila biljetter@tobbetrollkarl.com om ni har frågor!

 

 

Sagt om Tobbe i pressen:

 

Tobbe bjuder på en galen show ute i naturen, skratt, magi, musik och galenskaper utlovas med trick från hela hans 30-åriga karriär som trollkarl!

 

"Han trollbinder sin unga publik, det är en sevärd familjeshow!" - Aftonbladet, Jens Peterson

 

"Underbart att kunna underhålla en så bred åldersgrupp att både barn och vuxna kan prata om det länge efteråt" - Påscen.se, högsta betyg!

 

"Barnen skrek av skratt!" - Eskilstunakuriren

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Stäng och godkänn Mer information