bookmark 1 föreställning style1 Ort date_range 28 november 2024

Konsert: Vintertid

En föreställning med Sångensemblen Amanda.

När novembermörkret sänker sig sjunger Amanda sånger om vinter, vemod och ljus. När kalla vindar blåser behöver vi samlas och värma varandra. Se, du är inte ensam, vi vandrar på den här jorden tillsammans. 

Det blir en unik konsert med glimrande julsånger varvat med ny körmusik och folkmusik i vokal och instrumental tappning.

Sångensemblen Amanda har gjort sig känd för sina berörande föreställningar och sitt sätt att ge körmusiken en scenisk dräkt där olika uttryck blandas – musik, rörelse, text – till en helhet. 

Välkomna in i värmen!

Tillgänglighet:
Behöver du boka rullstolsplats? Kontakta Mölnlycke bibliotek: 031-724 64 00.
För att undvika trappor rekommenderas att boka platser på rad 5. 

Information om återköp:
Återköp är tyvärr inte möjligt på biljetter som är köpta på plats på något av kommunens bibliotek/kulturhus. Biljetter köpta på plats återlöses endast vid inställda evenemang.
Vid köp på webben via Nortic finns möjlighet att lägga till ett avbeställningsskydd för 10 kr. Eventuell administrativ avgift återbetalas ej.

Arrangör: Kultur Härryda

 

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla