bookmark 1 föreställning style1 Ort date_range 6 oktober 2024

Mitt i livet

Under en omvälvande natt möter vi ett par i kris. Sofie och Micke har varit gifta i tio år, har en dotter som är åtta, ett hus med åtta rum, fast dom inte behöver det. Hon älskar honom inte längre. Till en början gör han allt för att byta samtalsämne, hon räknar upp alla sina besvikelser, alla livets vägval där hon kunde ha valt annorlunda. När hon till slut berättar att hon träffat någon annan som tycker om att prata med henne om allt, se utställningar, läsa böcker, gå långa promenader så brister det för honom. I spillrorna av deras relation börjar ett nytt samtal där dom så småningom börjar förstå varandra.


Medverkande

Frida Hallgren och Henrik Norlén 

Konstnärligt team

Av: David Eldridge 
Översättning: Anna Kölén 
Regi: Dennis Sandin 
Scenografi & kostymdesign: Stine Martinsen 
Maskdesign: Linda Sandberg 

Producent: Riksteatern 

Arrangör: Askersunds Riksteaterförening i samarbete med Riksteatern

Biljettinformation

Föreställningens längd  1 tim 40 min

Biljettpris

Ordinarie 290 SEK (inkl. serviceavgift 20 SEK)
Scenpass  250 SEK (inkl. serviceavgift 20 SEK)
Ungdom upp till 18 år 50 SEK (inkl. serviceavgift 20 SEK)

Biljettkassa och foajéservering öppnar en timme före föreställningen. Eventuellt kvarvarande biljetter säljs vid entrén till konserten. Ej återköp av köpta biljetter.

För bokning av rullstols- och ledsagarplatser kontakta Kulturhuset Sjöängen via mejl: sjoangen@askersund.se eller telefon: 0583-82000.

OBS! Det är inte tillåtet att ta med rollator och barnvagnar in i Stora salongen med tanke på säkerheten vid en eventuell utrymning. Det är därför heller inte tillåtet med rullstolar på våning 3. Bra att veta: Vid sen ankomst kan vi inte garantera platsen du bokat.

Kulturhuset Sjöängen har valt att införa väskförbud utifrån allas säkerhet. Läs mer här!


Hotell och mat - klicka här!  Äta gott före eller efter evenemanget - klicka här!

 

 

 

 

 

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla