bookmark 1 föreställning style1 Ort date_range 20 september 2024

Kultursoppa: Drömmarnas land

OBS, "Drömmarnas land" ersätter "Kunde jag följa dig".


I höstens första kultursoppa möts Charlie Brolunds text och musik från det sprillans nya albumet ”Brunnen” och Livet Nords orginalkompositioner från hennes kritikerrosade soloalbum ”Paperbird”. Trion rör sig lekfullt mellan folkmusik och svensk vispop, film- och teatermusik.

Genom Charlies själfulla sångröst, Livets glödande violin och Annas mjukt svängiga basspel berättas om uppväxt och utveckling, om föräldraskap och barn. Det handlar om att kunna släppa taget, att ta vara på stunden här och nu, om tacksamhet över tidigare generationers arbete som möjliggjort det liv vi lever idag och om vad som är värdefullt att ge vidare in i framtiden.

Texterna och musiken söker publikens hjärtan och bjuder in till Drömmars land av framtidstro, tröst, hopp, vilsamt vemod och sprudlande glädje.

Insläpp och soppservering från 11.30. Föreställning 12.00–13.00. Soppmeny presenteras framöver.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla